Tippeligaen 2007: Stabæk - Tromsø IL

Stortap for TIL.

Stabæk fikk en kjempesjanse etter bare to minutter, men Sead Ramovic redder godt. Etter ti minutter avslutter samme mann, men  skuddet går på innsiden av stolpen og ut. Den tredje store sjansen får Henning Hauger i det 40. minutt, men han blåser den over. TIL var med i banespillet, men var heldig som holder nullen til pause.

TIL er med de første minuttene, men etter 54 minutt sender Veigard Pall Gunnarsson, Stabæk i ledelsen etter et hardt og velplassert skudd til høyre for Ramovic.To minutter senere får Daniel Nannskog en dytt i feltet, og Stabæk får et tvilsomt dømt straffespark, som Nannskog setter midt i mål. I det 68. minutt kommer Høyland rundt på kanten og legger inn på første stolpe. Der dukker Nannskog opp, og han gjør 3-0.  Samme mann sikrer seg hat tricket i det 88. minutt, når han kommer alene mot Ramovic. I det 90. minutt fullfører svensken ydmykelsen med sitt fjerde mål for dagen. Det ender med 5-0 til Stabæk.

TIL beste i denne bedrøvelige kampen, var utrolig nok Sead Ramovic.   Dommer var Kristoffer Helgerud fra Lier.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 29.10.2007