Tippeligaen 2007: Lyn - Tromsø IL

Tore Reginiussen blir hyllet etter sitt mål.

Dommeren så at Lyns Espen Hoff handset da han utlignet TIL-ledelsen. Men mente den ikke var ulovlig. Det var en situasjon som hele TIL ville diskutere etter 3-4 tapet. Etter 34 minutter brukte nemlig Lyn-ving Espen Hoff hånden da han satte inn den viktige 1-1 scoringen. Det fikk Steinar Nilsen til nærmest å eksplodere av sinne.

TIL åpnet voldsomt bra og setter trykk på Lyn. Aggresivt spill skaper flere situasjoner, og laget får uttelling allerede etter et kvarter. Da header Tore Reginiussen inn 1-0. Men som "vanlig" ramler laget litt bakpå, og dermed tok Lyn gradvis over kampen. Lyn skapte flere sjanser og fikk uttelling ved Hoff etter en klar hands. Og 1-2 kom etter at Powell fikk stå helt alene på overtid.

TIL startet annen omgang svakt. Lar Edu vinne en duell med fire TIL-forsvarere rundt seg, dermed er stillingen 1-3. Så satser TIL tungt offensivt, og tar grepet på kampen. TIL får også en scoring  av Sigurd Rushfeldt, dermed står det 2-3. Med med den offensive satsingen blottlegger TIL seg kraftig bakover. Dermed blir det også mange sjanser til Lyn. Unggutten Knudzon setter inn 4-2 etter å ha driblet Hans Åge Yndestad. Rett før slutt skaper Tessem spenning ved å sette et Bernier-frispark i eget mål. Men det holder ikke for TIL.

Nok en gang gjør Lars Iver Strand en god kamp. Han var meget god med ballen og svært løpsterk.   Dommer var Kjetil Sælen fra Arna Bjørnar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 28.05.2007