Tippeligaen 2006: Tromsø IL - Molde

Sigurd Rushfeldt har startet målrushet, og var banens gigant mor Molde. Samtidig avslører han at spillergruppa har ønsket et mer offensivt spill. Den hjemvendte finnmarkingen viste til tider klassespill, scoret sitt første TIL-mål på Alfheim på ti år og spilte hovedrollen da Molde ble beseiret på hjemmebane i går.  -I dag var det veldig bra, en stor fremgang fra de andre kampene jeg har spilt i TIL-trøya i år. Det var rett og slett artig å være på banen, sa "Rush" etter kampen.  Det var et helt nytt TIL-lag som entret den grønne kunsgressmatta.  Fremover på banen satt samhandlingen mye bedre enn tidligere, og "Gutan" torde satse mer offensivt. ( Ivar Morten Normark var ikke lenger trener for TIL.)

Det var jevnt de første 15 minuttene. Molde får den første sjansen etter 17 minutter, når Hoseth smeller ballen i tverrliggeren. TIL får en kjempesjanse minuttet senere, hvor Rushfeldt merkelig nok bommer fra en meter. TIL trykker på  siste halvdel av omgangen, med blant annet en dobbelsjanse fra samme Rushfeldt i det 29 minutt. To minutter før hvilen får han endelig hull på byllen, og TIL leder 1-0 til pause.

TIL kontrollerer. og Molde skaper bare en sjanse etter hvilen. Patrice Bernier er nær ved å score når han får avslutte innenfor Moldes 16-meter i det 55. minutt.  Ohr får en sjanse for gjestene to minutter senere, men Stamatopoulos er heldig og god - og redder forsøket.  I det 62. minutt får TIL et annulert mål, før Årst punkterer kampen på et straffespark etter at Sigurd ble feldt,  13 minutter før slutt.

Kampens TIL-spiller ble Sigurd Rushfeldt.   Dommer var Svein Erik Edvartsen fra Hamar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 31.07.2006