Tippeligaen 2006: Tromsø IL - Lyn

Et nytt rødt kort. Et nytt tap. Igjen under nedrykkstreken - med fire poeng til sikker plass. Og med kun tre hjemmekamper igjen på terminlista.  Var det 1. divisjon de tenkte de mange som ruslet hjem fra Alfheim lenge før det var spilt 90 minutter. For store deler av kampen framstod TIL som et fortapt lag. Uten den rette gløden, usikre bak, rundspilt i perioder på midten og nærmest uten evne til å skape målsjanser - helt til det kom noen muligheter, og en redusering mot slutten. Da var det for seint. Det betyr blåmandag på jobben i dag for Steinar Nilsen.

En ganske kjedelig åpning, hvor Lars Iver Strand burde scoret på en dødball. Men i stedet fikk Lyn det første målet da kampens gigant, Edu, scoret dagens første. TIL fikk det heller ikke lettere da Hans Åge Yndestad kjeftet på seg to gule kort (rødt). Etter dette hadde TIL problemer  med å skape sjanser.

Lyn kontrollerte greit det første kvarteret av andre omgang og øker til 2-0 ved Edu nok en gang. Dermed får TIL ta over mer og mer, noe som bunner ut i flere store sjanser mot slutten. Ole Martin Årst brenner to gigantsjanser på to minutter, før Lars Iver Strand får redusert på overtid. Det hjelper ikke - det ender med 1-2.

Dagens beste TILspiller var Patrice Bernier.   Kampens dommer var Espen Berntsen fra Vang.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Bladet Tromsø).

Oppdatert: 11.09.2006