Cup NM 2.runde 2004: Skarp - Tromsø IL

Målshow med "Lille-Lars".  Tre scoringer og masse sjanser var fasiten da finnmarkingen gikk av banen etter cupoppgjøret mot Skarp.  - Det gikk bra. Mange gode angrep og fin angrepsfotball av oss, gliser Lars Iver Strand etter kampen.

Cupoppgjøret mot 2. divisjonslaget Skarp ble aldri spennende, men serielederen fikk en grei treningsøkt med fokus på angrepsfotball.   - Det ble en god gjennomkjøring. Nå skal vi jobbe godt fremover mot Vålerenga-kampen, lover Strand. Hos TIL manglet Morten Gamst Pedersen (landskamp mot Wales), Ole Martin Årst, Arne Vidar Moen, Roar Christensen, Morten Pedersen og Kunt Borch.

I 1923 vant Skarp 9-1 over TIL, men sort-trøyene var aldri i nærheten av å true TIL denne gangen. Da Karim Essediri ga gjestene ledelsen 4-0, var det bare spilt 15 minutter. Miika Koppinen var frempå to ganger med hodet, før Lars Iver Strand startet sitt show etter tolv minutter. Kanskje litt passivt av Skarp-forsvaret, men så mye bedre er et eliteserielag som dermed ødela alt av nerve i kampen.

"Bummen" og co. gjorde som de ville, mens Skarp-spillerne ble løpende i mellom. "Gutan" lekte seg til tider og da spilte de seg til flere gode sjanser.  TIL benyttet anledningen til å matche flere spillere som har hatt lite spilletid i år. Antti Kuismala sto i mål, brukbart, men hadde en stor glipp som kunne gitt baklengst.  Peter Kovacs spilte på topp, men sved av en rekke sjanser.  På venstresiden var Hans Åge Yndestad meget god og banker kraftig på førstelagsdøra.  Best hos Skarp var Terje Ophaug.

Dommer var Stig Are Sørensen fra Ulfstind.

Oppdatert: 26.05.2004