Tippeligaen 2003: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Referat:   Det skulle en meget turbulent uke til for at Bjørn "Bummen" Johansen scoret årets første tippeliga-mål, og det gjorde han med hodet !  - Ufattelig deilig, utbrøt en meget glad Bummen i garderoben etter kampslutt.  Stemningen var god etter 2-0 seieren over Lillestrøm. Bjørn Johansen hadde ikke scoret i årets Tippeliga, og når han fikk nettkjenning med hode husker han ikke selv engang.

Etter at Trond Johansen fikk sparken som trener i TIL, valgte tidligere hjelpetrener Bjørn Johansen å konsentrere seg fullt og helt om å være spiller. Å kunne krone en så tung uke som dette har vært, med scoring som punkterte kampen, er veldig deilig.

TIL åpnet godt og presset fram flere sjanser mot Lillestrøm-buret. Peter Kovacs, Ole Martin Årst og Morten Gamst Pedersen var alle ivrige etter å komme frempå. Men mål ble det ikke. LSK var også farlig frampå et par ganger. I første omgang var vi slurvete både foran mål og med pasningspillet. Det fikk vi justert i andre omgang, mener banens beste Steinar Nilsen.

Etter at Peter Kovacs gikk fram og tok straffe selv, etter selv å ha blitt felt av Lillestrøm-keeper Per Magne Misund, bare to minutter etter sidebytte, satte laget fra Romerike inn et stort press. Lillestrøm har vært kjent for sine giftige dødballer. Men TIL holdt unna, selv om de var nervøse for å få mål mot seg.  Men det lille snevet av engstelse forsvant lett da Bjørn Johansen gikk fram og stanget inn corneren fra Steinar Nilsen.