Tippeligaen 2003: Tromsø IL - Brann

Håpet om tre poeng og minimum kvalifiseringsspill levde i 92 minutter. To minutter på overtid fant en pasning fra Tommy Knarvik fram til Thomas Lund og dermed sto det 0-1. Den scoringen kan sende TIL ned i 1. divisjon. Situasjonen kan knapt bli verre for TIL. Tre poeng mot Rosenborg på Lerkendal er en tøff oppgave for et lag som har scoret en gang på fire kamper. TIL har ikke tatt tre poeng siden Bryne ble sendt hjem med tap.

Første omgang var helt og fullt TILs. Brann skapte svært lite framover, og den ene sjansen de hadde tok Tommy Berteussen seg av. TIL var hissigere, og flere av spillerne tok tak og viste at de ville ha tre poeng. Gutan var flinke til å komme framover på banen, og tok med seg backene, noe som i de foregående kampene har vært mangelvare. Men gjestene holdt godt unna, og det ble ikke mål av det.

Morten Gamst Pedersens heading rett på keeper Ivar Rønningen etter ti minutter var omgangens største sjanse. I andre omgang var også de største sjansene TILs, i hvert fall i starten. Arne Vidar Moen hadde en heading som ble reddet på streken, og stolpen sto i veien for Peter Kovacs da han var frampå. Tommy Bertheussen spilte en solid kamp i TIL-målet og var sjanseløs på scoringen. TIL-keeperen hadde to solide redninger - en i hver omgang. Steinar Nilsen ble igjen TILs beste. Ville mest av alle på banen, og er kontant og besluttsom i midtforsvaret.

Oppdatert: 27.10.2003