Tippeligaen 2003: Sogndal - Tromsø IL

Referat:   Med en forferdelig feilpasning av Arne Vidar Moen, og brent straffespark av Morten Gamst Pedersen, rotet TIL vekk poeng-mulighetene. Sannheten er nemlig at det ikke var Gamst`n som skulle skutt fra krittmerket. I TIL er nemlig tanken at ingen som ikke har en god følelse på forhånd skal ta straffen. Og Morten leverte ingen god kamp. Kanskje burde Peter eller Ole Andreas tatt den.

Kampen startet så friskt med "Gamsten`s" perfekte timede heading og 1-0 etter bare åtte minutter. Pasningen fra Ole Andreas var nærmest like utsøkt. Deretter endte historien i svart for "gutan". Det takket være slett forsvarsjobb både på midtbane-leddet og i forsvaret i første omgang. I store deler av andre omgang var det TIL som hadde initiativet. Men det ville seg ikke på Fosshaugane, det ble årets første tap.