Tippeligaen 2003: Molde - Tromsø IL

Referat:   Etter nok et tap i serien mot Molde, undrer TIL på hvordan de skal sette sammen det beste laget. Etter syv serieomganger er spilt. Nesten en fjerdedel av sesongen er over og TIL er nest sist på tabellen. Kampens første omgang bør TIL glemme fortest mulig. Den var rett og slett forferdelig. Feilpasningene florerte, og med 1-0 til Molde allerede etter syv minutter, så TIL ut til å gi opp på "Røkkeløkka".

Og hva som ble sagt i garderoben i pausen er ikke godt å si. for laget som kom på banen i andre omgang var ikke til å kjenne igjen. Etter hvert tok TIL fullstendig komandoen på kampen. For andre gang på to kamper fikk TIL straffespark, og som mot Bodø/Glimt var Thomas Hafstad sikker straffeeksekutør. Thomas hadde enda en sjanse mot slutten som vi så i mål, men volleyskuddet gikk rett på Molde-keeper.