Cup NM semifinale 2003: Tromsø IL - Bodø/Glimt

Lars Iver Strand kunne lagt grunnlaget for cupfest i Tromsø, han traff klokkerent, men millimetrene var ikke på hans side. Etter kampen var Porsangergutten utrolig skuffet. Både Årst og Skarsfjord var enige om at det første målet var utrolig viktig, hadde TIL fått det var det blitt en annen kamp. Det kunne Strand ha sørget for to ganger i begynnelsen av kampen.

Etter 17 minutter kombinerer Bjørn Johansen og Karim Essediri fint, før Gamt Pedersen spilte Strand gjennom fra skrått hold.  Så etter 25 minutter, Morten Gamst Pedersen overrumplet Glimt-forsvaret med et langt innkast, Lars Iver Strand vendte fint innenfor 16-meteren, men dunket ballen noen få centimeter på feil side av  tverrliggeren. I stedet scoret Glimt og Andre`Hansen. Og etter det la de seg skikkelig bakpå og kontret TIL i senk.

I andre omgang la Glimt på til 2-0 og 3-0. TIL slo alt for langt og ble for ensformig, og mot de lange midtstopperne var nok ikke dette rette medisinen. Det blir Bodø/Glimt som får spille cupfinale mot Rosenborg 9. november, og det er Bodø/Glimt som får spille UEFA-cup 2004.

Oppdatert: 14.10.2003