Cup NM kvartfinale 2003: Tromsø IL - Raufoss

Først gjorde Ole Martin Årst det som TIL hentet han hjem for - å score mål. Så fryktet alle det verste, inkludert Årst selv, da 5-millionersspissen ble båret ut på båre av Alfheim-matta. Etterpå var han selvsagt mest opptatt av at TIL hadde avansert til semifinalen i cupen. Likevel, han innrømmer at han tenkte sitt åtte minutter før slutt. - Jeg fryktet det verste. Der og da var det fryktelig vondt, sier TIL-spissen i garderoben, med illrødt kne og to blodige knottmerker signert Raufoss-spilleren Peder Andreas Svartbæk som synlig bevis på smellen som stilnet Alfheim.

Det første målet kom etter at Peter Kovacs umarkert stanget inn ballen etter bare fem minutter. Så ødela Ole Martin Årst cup-drømmen for Raufoss med sin 2-0 scoring, den kom etter 24 minutters spill i første omgang. Ole Martin Årst fikk en pasning fra Morten Gamst Pedersen, kliner til på halv volley, og ballen suser i mål.

Andre omgang var en nedtur, uten at Raufoss var noen fare, slurver TIL fryktelig med pasningene. Det var ikke mange trekk før ballen ble spilt til en motspiller. Men sjanser var det likevell i fleng, så seieren burde vært mye større. Nå venter Bodø/Glimt i semifinalen hjemme på Alfheim Stadion.

Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.

Oppdatert: 27.08.2003