1.divisjon 2002: Tromsø IL - Skeid

Så er det endelig bevist: Det er ikke størrelsen det kommer an på. 170 centimeter Espen Minde holder i massevis. Skjønt om han virkelig er 170 centimeter, begynner han sjøl å lure på. - Jeg er ikke helt sikker lenger, smiler han.

Men uansett: Der TIL i første stanget og brant sjanser i 45 minutter, brukte 19-åringen Espen Minde bare to minutter og 40 sekunder på å sende TIL i ledelsen etter at han kom inn som innbytter fra start i andre omgang. Slik opplevde han sitt andre Tippeligamål for sesongen. - Jeg skjønte egentlig ikke hva som skjedde. Plutselig åpnet bare alt seg. Backen forsvant også, og jeg hadde fri vei. Han lobbet over svære Andre` Ulla i Skeid-målet.

Og han punkterte definitivt kampen med sin 3-0-scoring seks minutter før full tid. Vegard Berg Johansen stusset ballen, Minde lå og ventet på bakerste og dunket den bak Ulla. Vi skal ikke glemme at Bjørn Johansen også hadde nettkjenning, da han scoret 2-0 målet.