Tippeligaen 2001: Tromsø IL - Lyn

Selv ikke Guds hånd hjelper TIL i kampen mot nedrykk. Hvem skal de da få hjelp fra?  Hvem kan noensinne glemme Diego Maradonas hands-mål i 1986?  Målet som Maradona tilla Guds Hånd. I denne kampen gjorde Roar Christensen det samme.  For da laget endelig trengte flaks og hadde flaks, gikk det galt likevel. Morten Gamst Pedersen la inn til Roar, han bommet på den første sjansen, men ved hjelp av hånda fikk han en sjanse til. Og ga TIL ledelsen etter fire minutter.

Ja, de fikk den perfekte starten, et ledermål med en gang. Det snødde, det var hjemmekoselig, det var bunnkamp, det bare måtte bli tre poeng. Etter målet lagde Lyn tre gode muligheter, på det fjerde smalt det, egentlig helt unødvendig. Og etter fem minutter ut i andre omgang sto det plutselig 3-1 til Lyn. Da hjelper det ikke at Jonny Hanssen reduserer tre minutter før slutt.