Tippeligaen 2001: Tromsø IL - Bryne

Gjennom hele sesongen har han vært blant TILs aller beste spillere. Men her sprakk det for keeper Thomas Tøllefsen, som feilet stygt på en corner, Prisen: Baklengst, to tapte poeng og fortsatt nedrykksplass.

Og denne kampen burde TIL ha vunnet helt enkelt, de hadde en hel haug med sjanser, og da burde de også scoret nok mål til å vinne denne kampen. Etter å ha ligget under 0-1, kom Morten Gamst Pedersen med utligning.  TIL begynte bra i andre omgang også, og så kom målet som burde ha sendt TIL opp på kvalikkplass.

Et kjapt utspill fra Tøllefsen mot Roar. Han lot ballen gå til Jan Egil, som fant Karim Essediri, som dro til fra 18 meter og ballen føk opp i vinkelen.  I ni fattige minutter var TIL over streken. Så kom Tøllefsen-brøleren og derfra og inn var TIL intet vakkert skue.

Dommer var Per Ivar Staberg fra Sunndal.

Oppdatert: 12.04.2004