Cup NM kvartfinale 2001: Viking - Tromsø IL

TIL forsvarte seg som helter, og sto i mot de utroligste sjanser. Men midt i andre omgang brast muren. Hvem hadde vel regnet med et vannvittig brassespark fra Erik Nevland.

TIL startet kampen friskt, og gikk ut med en sterk innsats. Men for å gjøre en lang historie kort - svært store deler av kampen gikk på TILs banehalvdel. Likevel var det TIL som hadde første omgangs aller største mulighet - allerede etter seks minutter.

Morten Gamst Pedersen fikk gå med ballen innover i feltet, og plutselig kliss alene foran Viking-keeper Bo Andersen. Avslutningen med høyre foten burde ikke gått dit den skulle - rett på keeper. Der og da kunne - burde TIL ledet 1-0, og vips ville man hatt et annet kampbilde.

Dommer var Kjell Alseth fra Stjørdals/Blink.

Oppdatert: 12.04.2004