Cup NM 4.runde 2001: Tromsø IL - Stabæk

I vår ble Karim Essediri hengt ut i hovedstadsavisene som en av årets store flopper. Nå er han i toppform. Og i denne kampen slo han tilbake mot kritikken med sitt første TIL-mål - en perle. Svein Morten Johansen slo et hardt frispark, Koen Schockaert bommet på et volleyforsøk og ballen datt i beina på Essediri. Fransk/Tunisieren lot seg ikke be to ganger, og knallet ballen nede i Anders Rotevatns venstre hjørne.

Men dette var ikke bare Karims dag, hele midtbanen glitret, Berntsen og de Wulf renset unna det som kom og laginnsatsen var helt upåklagelig. Koen Schockaert sto for 2-0 etter ti minutter av andre omgang. Roar Christensen lurte Stabæks offside-felle med en strålende pasning. Schockaert gjorde ingen feil alene med keeper. Iskaldt satte han ballen mellom beina på Anders Rotevatn.