Tippeligaen 2000: Tromsø IL - Brann

Denne uka startet TIL-leder Gunnar Wilhelmsen arbeidet med å få Tryggvi Gudmundsson til å skrive på minst en ettårs forlengelse av TIL-kontrakten. Det skal godt gjøres. Sjansene for sølv er mer sansynlig. Tryggvis kontrakt med TIL går ut neste sesong. Det betyr at han må selges i høst hvis TIL skal innkassere penger for toppscoreren.

Og Tryggvi scoret allerede etter ett kvarter. Rune Johansen stusset Roar Christensen gjennom. Tryggvi hadde enda bedre fart og sendte en ustoppelig suser i det nærmeste hjørnet.  Det andre var av det enkle slaget. Han trillet Runes perfekte innlegg i mål drøyt halveis i omgangen. I det 39. minutt var det hans tur til å servere Rune med et presist innlegg, og 3-0.

Og TIL var i ferd med å prestere kanskje de beste 45 minuttene noensinne på Alfheim.  Husk det var tabelltoeren som var motstander. I andre omgang kom Brann i hundre for å starte opphentingen, og de reduserte til 1-3, bare for å se innbytter Jan Egil Brekke finne Ole Andreas Nilsen inne foran mål for 4-1.