Tippeligaen 2000: Tromsø IL - Bodø/Glimt

For en debut! To mål på et kvarter, og plutselig var Rune Johansen den nye yndlingen til Alfheim-publikummet. Den 22-årige hjemmedebutanten var et eneste stort glis etter å ha puttet på to mål. - Jeg kunne ikke fått en bedre hjemmedebut, sier han og retter en takk til Terje Skarsfjord.  Rune Johansen har trødd TIL-skoene fra han var 5-6 år gammel, så han må nok kalles en ekte TIL-gutt.

Slik kom målene til Rune Johansen: 1-0 17 min: Tryggvi Gudmundsson spiller Roar Christensen  glimmrende fri på venstrekanten. Innlegget kommer langs bakken inn i feltet til Rune Johansen, som får en enkel jobb med å breiside ballen inn fra to meters hold.  2-0 31 min: Tryggvi til Roar igjen. Sistnevnte slår ei pasning inn i feltet via en Glimt-spiller. Ballen havner i beina til Rune, som pirker ballen inn i keepers venstre hjørne.

Et mål av ekte goal getter kvalitet.  Andre omgang var direkte elendig fra TILs side, men ikke værre enn at de putter på ytterlige to mål, begge av Tryggvi Gudmundsson, og i løpet av tre minutter.