Tippeligaen 2000: Stabæk - Tromsø IL

Dette var for spennende, vi leder klart og roter det nesten til, sier Til-trener Terje Skarsfjord.  Men det gikk bra til slutt. Dermed har TIL ni strake matcher uten tap. Og tre på rad på bortebane. Og dermed tok gutan steget opp på tredjeplass på tabellen.

Nok en gang var Tryggvi Gudmundsson sentral i en TIL-seier.  Islendingen la ballen død for Rune Johansen - etter et glimrende oppspill fra Morten Kræmer. Så kom Roar Christensen med drømmetreff av et  langskudd som føk rett inn. Og ett minutt før pause scoret Tryggvi dagens tredje mål.  Og TIL var effektive, tre scoringer på tre sjanser.

Gutan hadde kontroll i 75 minutter, og de var nærmere 4-0 enn gjestene redusering.  Men så skjedde det noe, Stabæk scoret og TIL fikk panikk. Bedre ble det ikke da dommeren dømte indirekte frispark fordi TIL-keeperen holdt ballen for lenge. Og etter det ble det full panikk. Men TIL maktet det viktigste, og det var å vinne matchen.

Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.

Oppdatert: 10.04.2004