Tippeligaen 2000: Bryne - Tromsø IL

Rune Johansens inntreden i TIL-drakten er som et eventyr, og det er til og med sant!  - Fem mål på de fire siste kampene er i overkant av det jeg hadde forventet, innrømmer 22-åringen. Og i TIL-leiren håper man at eventyret fortsetter - det samme gjør supportene.

TIL sikret seg tre poeng i går takket være tre vakre scoringer.  Seks minutter ut i andre omgang la Ole Andreas Nilsen en perfekt ball til Rune Johansen som scoret sikkert fra kloss hold.  To minutter seinere var det Rune som var hovmester. Tryggvi Gudmundsson fikk perfekt treff, og dermed 2-0.

3-0-scoringen til Rune var dagens høydepunkt på Bryne. han fikk perfekt treff fra 20-25 meter og ballen gikk inn i vinkelen.  TIL gjør tre raske mål, og etterpå gjør de det vanskelig for  seg selv med å slippe inn to.