Tippeligaen 1999: Tromsø IL - Skeid

Bjørn Johansen scoret to ganger da TIL knuste Kongsvinger 8-0 på Alfheim 27.september 1995. Nå tangerte gutan målrekorden på hjemmebane, og for første gang siden den kampen scoret Bummen to ganger i samme match på Alfheim.

Åtte scoringer på elleve målsjanser er skjelden kost. Men vi leverte ikke årsbeste. Vi blir inspirert av at vi scorer mål, samtidig som Skeid går i oppløsning, sier Bjørn Johansen, etter at TIL overtok femteplassen på tabellen. TILs midtbane var med på omtrent alt som skjedde.

Thomas Hafstad scoret de to første målene. Og begge kom etter meget bra spill. Da Tryggvi Gudmundsson scoret 3-0 like før pause var kampen avgjort. Ni minutter ut i andre omgang scoret Bummen sitt første mål, og bare 11 minutter senere la han på til 5-1. TIL avsluttet matchen med tre scoringer på 12 minutter - to av dem på hjørnespark.

Dommer var Tommy Skjerven fra Kaupanger.

Oppdatert: 09.04.2004