Tippeligaen 1999: Tromsø IL - Bodø/Glimt

Proffspekulasjonene avtar neppe etter to nye mål av Rune Lange mot Bodø/Glimt. Selv mener han at han ikke fortjener alt oppstyret. Bjørn Johansen sto for det første målet som kom etter corner.

Ellers var første omgang begredelig. Ingenting minnet om et nord-norsk oppgjør med spenning og fart, prestisje og tradisjonelt mange mål.  Men andre omgang var som en ny kamp. TIL scoret fire mål i denne omgangen, først Thomas Hafstad etter et herlig løp etter pasning fra Rune Lange. 3-1 målet er Lange regissør, gir Thomas Hafstad en birolle som god tilrettelegger, og tar til slutt hovedrollen selv, da han kontrollert styrer Hafstads innlegg i Glimt-keepers høyre hjørne.

Tryggvi Gudmundsson står for det fjerde målet. Det siste og femte målet kommer fra et innlegg fra Tryggvi Gudmundsson, og Rune Lange når ballen rett foran nesa på keeper Gutulsrød. Stanger ballen inn i åpent mål.

Dommer var Jon Ditleifsen fra Bosmo & Yttern.

Oppdatert: 09.046.2004