Tippeligaen 1999: Kongsvinger IL - Tromsø IL

26 minutter igjen av kampen på stillingen 0-1, svartner det for Morten Kræmer (31). TILs visekaptein ble stygt taklet bakfra av Trym Bergmann, og reagerte spontant med å sparke etter KIL-spilleren.  - En ren spontanreaksjon. Jeg ble sint. Slikt kan skje, men bør ikke skje, sier Morten Kræmer.

Mot slutten av omgangen fikk Thomas Tøllefsen seg en skikkelig smell i nok en tøff duell i feltet. - Jeg fikk synsforstyrelser og kunne ikke fortsette, sier Thomas, som så ille ut i ansiktet etter kampen. Hevelsene var betydelige. Så ble Morten Kræmer utvist. Fem minutter senere kom 2-0, og da ble det selvsagt vanskelig for TIL.

Men TIL ga ikke opp, de hadde flere gode sjanser ut omgangen. Andre omgang styrte TIL store deler av kampen med ti mann, Tryggvi hadde et par gode sjanser før Bjørn endelig fikk uttelling. Men igjen ventet nok et trøkk i tryne fra KIL, da de scorte på frispark.

Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Oppdatert: 09.04.2004