Cup NM 1.runde 1999: Salangen IL - Tromsø IL

Tre ballberøringer brukte de på å lage det første målet. Og etter det bare rullet målene inn.  Fire av de åtte sto Tryggvi Gudmundsson for.  Betryggende at Tryggvi er i scoringsform, mener TIL-trener Terje Skarsfjord.

Bare femten sekunder av kampen var spilt på Idrettsheia da Rune Lange sendte ballen til islendingen, som sikkert satte ballen i mål. Like sikkert var det at han atten minutter senere lagde sitt andre mål for dagen. Han stoppet ikke med det, men lot i mellomtiden Bjørn Johansen og Andreas Ottosson lage hvert sitt mål før ha forsatte raidet.

0-5 og 0-6  lagde han på to minutter like før pause. Etter pause var det Jan Egil Brekke og Rune Lange som sto for målene. At Salangen ikke fikk mer enn åtte baklengst kan de takke sin meget solid keeper Tor Eigil Johansen for. I løpet av tre minutter hadde han tre kvalifiserte redninger. Sjanser som TIL burde scoret på.  ,

TILs beste var Tryggvi Gudmundsson.      Dommer var Roald Magne Johansen fra Storfjord.

Utarbeidet av Per Salomonsen.      (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 09.04.2004