Tippeligaen 1998: Tromsø IL - Kongsvinger IL

Endelig scoret Tryggvi Gudmundsson igjen - for første gang i serien siden 26. april. Scoringen kom sekunder før pause og var viktig. Det var seieren også. Den førte TIL opp på sjette plass foran møte med serieleder Molde på "Røkke-Løkka". Avstanden nedover er plutselig blitt betryggende.

Den meget, meget fortjente 1-0-goalen var mesterlig utført. Tryggvi mottok en "flikk" fra Rune Lange, satte fart inn i feltet, driblet av en KIL-forsvarer og dro til med høyrebeinet. Keeper Ole Arvid Langnes var sjanseløs. Før dette hadde TIL misbrukt fire-fem store sjanser mot et redusert og skrekkelig dårlig Kongsvinger-lag.  Og Glomdølingene hadde statistikken mot seg, i de seks siste kampene - med denne - på Alfheim er målforskjellen 2-22.

Bjørn Johansen feide inn 2-0 på TILs første sjanse i andre omgang. Kampen endte med solide 3-0 - TILs største seier i år - etter et vakkert angrep. Eremenko fant Svein Morten Johansen som igjen slo perfekt og hardt inn fra kanten.  Rune steg opp i tåka og headet ballen i mål - hans åttende fulltreffer i år.