Tippeligaen 1998: Strømsgodset IF - Tromsø IL

Referat: Ti minutter ut i andre omgang - på stillingen 1-1  - kom Rune Lange helt alene med keeper. Skuddet traff stanga. Og for en gangs skyld ble 21-åringen målløs - og da ble også TIL for tredje året på rad poengløs på Marienlys.

Det ble en veldig vanskelig første omgang, veldig tøft. Jeg var nesten mer i forsvar enn i angrep. Og jeg fikk aldri en meter hos forsvaret deres. Surt å tape på dødballer, sier Rune Lange. Tryggvi Gudmundsson scoret begge av TILs mål, det første fra Eremenkos lekre forspill som Tryggvi ekspederte i mål. Og det andre styrte han selv elegant inn.

Dermed fortsetter TILs problemer på bortebane. Fem fattige poeng har det blitt på utebane i år. Det er for dårlig. Og det var ingenting å si på at hjemmelaget vant. De kunne ledet klart etter de ti første minuttene. Da sto det 7-0 i målsjanser. Bare en god Thomas Tøllefsen og en god porsjon flaks holdt TIL inne i kampen.

Dommer var Kjell Alseth fra Stjørdals/blink.

Oppdatert: 08.04.2004