Tippeligaen 1998: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Åråsen har lenge vært en forbannelse for Tromsø IL. Nå har også Svein Are Andreassen blitt det. Harstad-gutten fikk ikke ny kontrakt i Tromsø etter 1995-sesongen, og det var 29-åringen som senket TIL, med ei scoring femti sekunder før full tid. Verst var det at det var fortjent.

I fjor scoret Andreassen  to mål, da Sogndal feide TIL av banen med 5-0 på Fosshaugane. På høsten ble han matchvinner på Alfheim - en scoring som var avgjørende for at TIL måtte i kvalikk for å berge plassen. Første omgang dominerte TIL. Ballen gikk pent langs bakken i perioder. Men personlige feil gjorde at LSK kunne ta ledelsen.

Deretter overtok TIL. Utligningen kom etter en meget god overgang. Tryggvi vendte og serverte Rune Lange, som kranglet inn sin fjerde scoring på fire kamper. Bare tre minutter senere burde Tryggvi sendt TIL i ledelsen, men han klarte på et eller annet vis å styre det perfekte innlegget fra Jeremenko utenfor. Bjørn Johansen misset også på en stor mulighet. Så avgjorde Svein Are det hele.