Tippeligaen 1997: Tromsø IL - Lyn

Referat:   Vi måtte sette press på oss foran denne kampen. Det har vært mye negativ fokusering rundt TIL i det siste, og det var høyst på tide at det løsnet litt, smilte to-målsscoreren Ole Martin Årst. Kilder Nordlys har snakket med bekrefter at TIL-spissen drar til Belgia for å møte Anderlecht. Ingen komentarer fra Ole Martin.

Etter tjue sjanserike minutter i starten, døde det litt ut. Begge lag hadde feite tilbud foran målene,men Knut Borsh var solid. Utløsingen kom tre minutter før pause, to Lyn-forsvarere ble ikke enige om hvem som skulle ta ballen, da dyttet Årst frem tåa, og 1-0.  Etter pause skapte ikke gjestene noen ting, mens gutan spilte seg til sjanse etter sjanse.

Thomas Hafstad, Bjørn Johansen, Ole Martin Årst og Frode Fermann hadde alle sjanser til å punktere kampen tidlig.  Det var det eneste negative.  For gutan drøyde til det var tre minutter igjen med å sette spikeren i kista. Frode Fermann kom seg ned til venstrekanten, slo et perfekt innlegg til en ensom Årst foran Lyn-målet.  Målkongen stupte inn 2-0.

Dommer var Johnny Ditleifsen fra Gruben.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :08.04.2004