Tippeligaen 1997: Tromsø IL - Kongsvinger IL

Referat:   Det gikk mot nok et uavgjort resultat da Ole Martin Årst gjorde slutt på sin egen måltørke . sju minutter før full tid.  Crosseren fra Bjørn Johansen var perfekt, Årst styrte ballen i mål med utsiden av høyrefoten.,  Ikke rart resten av gutan og trener Håkan Sandberg takket lysluggen - scoringen var nemlig av den viktige sorten. Nå er det bare tre poeng opp til Viking på tredje plass.

Ole Martin Årst var på hugget i første omgang. Og med full uttelling kunne faktisk Ole Martin scoret fire mål før pause. I det hele tatt misbrukte TIL de største sjansene i denne omgangen. Det måtte en midtstopper til, Morten Kræmer tok et kjapt frispark, Jonny Hanssen fintet bort en KIL-forsvarer og klinket inn ballen fra 20-25 meter.

Kongsvinger utlignet - selvsagt på en dødball. Blodig urettferdig, ja, men det sto like fullt 1-1 ved pause.  Etter pause klarte ikke TIL å skape like mye. En sterk medvind gjorde det vanskelig for gutan, som i liten grad forsøkte komme rundt på kantene.  Det gikk mot 1-1, da Bjørn Johansen og Ole Martin Årst ordnet to ekstra poeng.