Tippeligaen 1997: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Referat:   For to år siden tabbet Thomas Tøllefsen seg ut på Åråsen (tap 4-5) og ble kalt "LSKs redningsmann" i Norges største avis. Nå var han tilbake på TILs mareritt-bane - som kampens store spiller. - Det som skjedde for to år siden lå litt i bakhodet. Jeg var ekstra skjerpet denne gangen, sier Thomas etter å ha berget TIL fra nok et nederlag.  Thomas var strålende, kanonbra, skrøt TIL-trener Håkan Sandberg etter kampen.  Han får et delikat problem når Tor Andre Grenersen melder seg kampklar igjen.

Første omgang ble målløs, etter kjempespill fra Thomas Tøllefsen. På slutten av omgangen kom TIL mer med i spillet, og Bjørn Johansen burde ha scoret da han ble elegant frispilt av Ole Martin Årst.  Etter pause klarte TIL å etablere et eget spill. Begge lag kom til sjanser - LSK hadde riktig nok de største.

Og etter 17 minutter av omgangen fikk svensken Kilberg stå alene og sy inn 1-0.  Men TIL kom sterkt tilbake. Etter en frispark-situasjon havnet ballen hos Frode Fermann, han feide ballen inn foran mål, og der nærmest løp vår svenske, Patric Karlsson ballen i nettet - hans fjerde scoring på seks kamper.