Tippeligaen 1997: Brann - Tromsø IL

Referat:   Grenersen har sluppet inn åtte mål på to kamper nå, og han ser hva som er galt. Det er i alle fall ikke hans keeperspill.  Det skjer noe foran ham, og det må TIL gripe fatt i.  - Vi fullfører ikke situasjonen helt ut. Du kan godt si at vi ikke er på tærne hele tida, sier Grenersen, og ramser opp baklengstmålene mot Molde og i denne kampen.

TIL kom skjevt ut, Brann trykket dem voldsomt, og Brann hadde nær tatt ledelsen etter bare noen minutter, da de løp gjennom og skjøt utenfor. Det var Brann som skapte sjansene, men det var TIL som scoret først.  Steinar slo et frispark, Bummen var stor og sterk innenfor 16-meteren, før ballen havnet hos Robin, som dunket den forbi Brann-keeperen.

Gleden varte i fem minutter, da sto det 1-1. Helt i starten på andre omgang gikk Brann i ledelsen. Etter et kvarter våknet Rune Lange på topp, og han vippet inn 2-2. Umiddelbart etter var Stein Berg Johansen frempå, og dermed hadde TIL snudd kampen til 3-2. Men så ble Morten Kræmer utvist, og Brann benyttet sjansen med to raske scoringer.