Tippeligaen 1996: Tromsø IL - Start

Referat:   Sigurd Rushfeldt avgjør mot Start, som TIL har slitt med de siste årene. Han avslutter et vakkert angrep med å styre ballen bak Frode Olsen. Dermed har Sigurd og TIL fått en drømmestart på 96-sesongen . Gutan er faktisk med i tetstriden.

I går scoret han to - eller i hvert fall ett og et halvt. 2-0 scoringen må han nesten dele med Stein Berg Johansen. Stein skjøt, ballen traff Sigurd i låret, og dermed var keeper utmanøvrert. Sigurd var sist på ballen, dermed skal han krediteres for målet, sånn er det.

Det første målet kom strategisk nok rett før pause. Arne Vidar Moen - spenstfantomet fra Storsteinnes - kom seg opp i de høyere luftlag og headet Steins corner i mål. Kvarteret ut i andre omgang var kampen avgjort, først det forhånds omtalte målet, så et prima angrep, Grenersen kastet til Per Egil Swift, som spilte Stein fri på venstresida, som så sendte et hard innlegg foran mål. Der kom Sigurd susende og styrte ballen i mål. Da var den trøsteløse våren i Tromsø glemt.

Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Oppdatert :07.04.2004