Tippeligaen 1996: Brann - Tromsø IL

Referat:   Da Steinar Nilsen reddet et heldig poeng på Brann Stadion to minutter på overtid, håpet gutan at E-cup plassen var berget. Ingen fikk nemlig vite noe om hvordan det gikk i de andre kampene. En bismak med femteplassen, men vi var likevel heldige i denne kampen. Et lite ran, smilte "matchvinner" Steinar Nilsen.

Scoringen kommer til å gi Brann-keeper Birkir Kristinsson våkenenetter til et stykke ut i april neste år. TIL fikk frispark fra en posisjon som aldri gir mål. Muren sto feil, skuddet var ikke spesielt hardt, og Brann-keeperen hadde all verdens tid til å redde. Men det gjorde han ikke. Dermed glapp bronsemedaljene fra Bergen til Stavanger.

Tor Andre Grenersen er i kjempeform for tiden, han reddet tolv kjempesjanser. Midt i Brann-dominansen var Jonny Hanssen frekk nok til bare å ta med seg ballen fra backposisjon, og liksom bare kline kula i mål. Dermed ledet TIL 1-0.

Seks minutter senere tok Brann ledelsen . Men Bjørn Ludvigsen utlignet i det 74. minutt. Så fikk Brann korrekt idømt straffe, og 3-2 til Brann, dette var i det 90. minutt, men så kom Steinar to minutter på overtid og ordnet uavgjort.

Dommer var Svein Kjellbrott fra Haugerud.

Oppdatert :07.04.2004