UEFA Intertoto Cup 1995: FC Aarau - Tromsø IL

TIL ville ha med seg ett poeng fra Sveits, derfor la de om til 4-5-1 og spilte taktisk meget klokt. Bare unntaksvis lot de det sveitsiske topplaget komme til avslutninger. Uavgjort i første bortkamp er et meget godt utgangspunkt foran de tre neste kampene.  TILs første store sjanse kom etter tretten minutter: Per Egil Swift tok et langt innkast som Tore Andre Flo headet bakover i feltet, Aarau-forsvareren  Bernd Kilian bommet på avklaringen og headet nesten i eget nett, men keeper fikk en fot på ballen. Tore Andre hadde to store sjanser i løpet av ett minutt etter atten minutters spill. Noen sekunder senere brøt Jonny Hanssen et oppspill og slo en perfekt stikkball til Flo. Men OL-landslagspilleren feilet og ballen gikk inn til keeper.

Etter vel et kvarter av andre omgang viste Flo hvorfor greske Olymiakos gjerne ville kjøpe TIL-spissen. Helt ute på venstresiden, syv-åtte meter inne på Aaraus banhalvdel fikk Flo ballen fra Ole Martin Årst. Så startet han soloraidet:  Først var det David Bader som ble fintet opp på tribunen, neste mann som ble driblet var Sven Christ. Deretter skrådde Flo mot mål og før han scoret dro han seg fri av Beat Studer. Så satte han ballen kaldt i mål fra fem meter.  Det sveitsiske hjemmepublikum applauderte Flo etter prestasjonen.

Etter scoringen presset Aarau, og det var Bernd Kilian som fikk hull på byllen. I denne perioden presset hjemmelaget hardt og hadde flere farlige sjanser.   Stein Berg Johansen gjorde en nesten like stor soloprestasjon som Tore Andre gjorde på sin scoring. Den fotrappe TIL-spissen fikk ballen fra ballen fra Thomas Hafstad midtveis inne på hjemmelagets  banehalvdel. 26-åringen satte øyeblikkelig fart og dra seg fri av to Aarau-spillere. Fra 17-18 meter skjøt han frekt og freidig  en markkryper som føk inn i nettmaskene. Men desverre utlignet  Aarau i det 89. minutt.