Tippeligaen 1995: Tromsø IL - HamKam

Referat:   Det var akkurat det jeg hadde drømt om, strålte Tore Andre Flo etter sin aller siste kamp som TIL-spiller på Alfheim. Han var skikkelig tent å gjøre en verdig avslutning - og kan ikke klage. Tre mål - for aller første gang på Alfheim. Den siste uka har Flo vært et hett navn i norsk fotball etter overgangen til Brann.

Men det tok knapp en halvtimen før det skjedde noe av betydning. Og da var det Tore Andre som spilte hovedrollen - som så mange ganger før i år. Oppskriften var slett ikke ukjent, et langt oppspill fra Grenersen, Flo løp fra Ham-Kam-forsvaret, kom alene og satte ballen i mål. Derfra og inn til pause hadde TIL flaks, to ganger ristet det kraftig i tverrliggeren over hodet på Grenersen, og den ene måtte han gi retur på, og det ble utligningen.

I mellomtiden var Flo på farten - nok en gang et langt oppspill og Heine Jensen felte Flo som siste mann, dermed bar det rett i dusjen med Ham-Kam-forsvareren.   I andre omgang bestemte TIL alt og skapte 10 målsjanser  de siste 45 minuttene.

Tre av dem ble det uttelling på.    2-1 : Flo ble perfekt frispilt av Jonny Hansen, løp gjennom og scoret sikkert.   3-1: Stein Berg Johansen ble felt like innenfor 16-meteren, Flo scoret sikkert fra straffemerket.   4-1 : Stein Berg Johansen dundret inn på en perfekt pasning fra Morten Pedersen.