Tippeligaen 1995: Tromsø IL - Brann

Referat:   Alt lå an til seier for TIL denne kampen. Gutan Ledet 2-0, men så misset Bjørn Johansen grovt på midten, og da gikk Brann rett opp og scoret - ett minutt etter 2-0 målet. Samtidig ble Bummen skadet, og kreativiteten, poengene og selvtilliten forsvant ut med ham. Dermed tok Brann sitt første bortepoeng i år.

Og det begynte så bra. Allerede etter drøye kvarteret viste Tore Andre Flo hvorfor han er en kommende Drillos-kandidat. Morten Pedersen la et innlegg litt for langt ut, men Flo rygget og headet likevel inn 1-0.  Riktignok skapte TIL ikke allverden før pause, men tre målsjanser er bedre en Branns null.

Seks minutter etter pause var Flo frampå igjen og styrte ballen i tverrliggeren etter at Sigurd Rushfeldt headet ballen i beina hans. Per Egil Swift dundret returen i kassa fra kloss hold, og TIL hadde tre poeng i lomma. Brann utlignet, og kunne fornøyd reise til Bergen med ett poeng.

Dommer var Svein Kjellbrott fra Haugerud.

Oppdatert :07.04.2004