Tippeligaen 1995: Hødd - Tromsø IL

Referat:   Ingen har fått lov til å dominere en første omgang på den måten Tore Andre Flo og TIL gjorde på Høddvoll.  Ingen har til de grader blitt så utspilt som det samme TIL-laget opplevde etter sidebytte. Likevel vant TIL en fortjent 3-2 seier over et Hødd-lag i desperat poengnød.

Tore Andre Flo som nettopp har debutert på A-landslaget mot England, viste sine ferdigheter. Flo var involvert i samtlige TIL-mål. 1-0 : Han forserte elegant og la ballen på et fat til Sigurd Rushfeldt.   2-0 : Han dro seg forbi en Hødd-forsvarer innenfor 16-meteren, ble felt og satte selv straffesparket sikkert i mål.   3-0 : Han la en perfekt pasning til Svein Morten Johansen, som lett kunne score sitt første seriemål iår.

I andre omgang var det stort sett bare TILs forsvar anført av Tor Andre Grenersen som syntes ha grunn til å kjempe videre for æren.  100-kampers jubilanten gjorde det så ettertrykkelig at han framsto som TILs redningsmann i denne kampen.  For TIL var dette tidenes første seier på Høddvoll.

Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Oppdatert :07.04.2004