Cup NM kvartfinale 1995: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Først noe fryktelig tøv og tull fra kaptein Morten Kræmer. Så selvmål av Per Egil Swift bare seks minutter etterpå. Der og da forsvant drømmen Ullevaal. For sjette året på rad røk TIL ut på kvartfinalen.

Sigurd Rushfeldts 1-0 mål ga TIL en real sjanse til å gå til semifinalen, men Åråsen er som kjent noe helt annet enn en lykkearena for TIL-gutan. Også for fire år siden røk TIL ut for Lillestrøm på Åråsen, også da etter å ha scoret selvmål (Tore Nilsen). Nå var det Per Egil Swift som scoret - for Lillestrøm.

Men tøvet startet noen minutter tidligere. TIL ledet 1-0 og frustasjonen var i ferd med å ta  tak i Lillestrøm-spillerne. Thomas Tøllefsen passet til Morten Kræmer. TIL-kapteinen ventet for lenge med å slå fremover, og ble straffet brutalt.

Også Bjørn Johansen hang med hodet. Han laget straffe i sluttminuttene da TIL tapte 1-2 på Åråsen i 1991.  Sigurd Rushfeldt ga TIL ledelsen like før pause med en presis heading etter et presist innlegg fra Per Egil Swift. Rush var hardt presset, men fikk likevel styrt ballen i hjørnet.