Tippeligaen 1994: Tromsø IL - HamKam

Referat:   Steinar Nilsen gjennomgikk både helvete og himmel på Alfheim. Først brant han straffespark på 0-0. men i andre omgang var han arkitekten bak Sigurd Rushfeldts 1-0 scoring.  Per Egil Swift vippet et frispark til Steinar som klinte ballen i tverrliggeren. Returen satte Sigurd i mål.

Det ble drama på Alfeim til sjuende og sist. Straffebom, rødt kort (HamKams Ole Petter Skonnord) og mål på overtid. Det var stort sett alt som skjedde gjennom 90 ikke altfor velspilte minutter. Morten Pedersen var den av TILs spillere som forsøkte seg med sine kreativite evner og fart på midtbanen.

Men så kom endelig målet, TIL presenterte et nytt innøvd frisparktrekk og fikk full uttelling. TIL kontrollerte kampen og avgjorde den da Kaz Sokolowski slo ei lang klarering mot Sigurd. I kamp med to spillere, skrådde han inn og dundret inn sitt tredje tippeliga-mål for sesongen.