Tippeligaen 1994: Tromsø IL - Brann

Referat:   Brann-keeper Bjarni Sigurdsson festet grepet på TIL, etter at Eivind Karlsbakk scoret fem minutter etter pause.TIL sliter fortsatt med å finne rytmen i sitt offensive spill. Og da blir det mest halvsjanser.

- Det var mye å gjøre, men aldri fare på ferde - sa Sigurdsson etter triumfen. Det er egentlig en grei oppsummering. TIL vant sjansestatistikken 5-3, men da snakker vi i første rekke om halvsjanser.  Det er ikke tvil om hvor årets TIL-lag har mest å hente. Defensivt er de fortsatt solide - selv om det ble tap. Men det er dårlig rytme og markeringsvikt som det må jobbes med.

Thomas Hafstad, Sigurd Rushfeldt og Steinar Nilsen hadde alle brukbare sjanser, men Bjarni Sigurdsson spilte feilfritt i Brann-målet. Og med en slik keeper, blir det ikke mål på halvsjanser.

Dommer var Per Arne Larsegård fra Sandefjord.

Oppdatert: 04.04.2004