Tippeligaen 1993: HamKam - Tromsø IL

Referat:   Sju minutter ut i andre omgang mistet TIL-spillerne hodet, da Arne Vidar Moen rev ned Ingelstad, og fikk rødt kort. At tromsøværingene ble hissige kan vi forstå, etter elendig dømming. Men det er ikke der problemene ligger. Det er framme på banen. I løpet av 90 minutter var det ikke mange sjansene som gjestene fra Nord-Norge skapte.

Etter utvisningen sluttet TIL helt å spille fotball. Spillerne var heller opptatt med å kjefte på dommeren. De dekket over sine egne feil med å protestere på alle dommeravgjørelsene. Det var Ham-Kams Stein Arne Ingelstad som sto for begge målene deres, så han var nok Hamars store helt.

1-0 kom etter at Petter Belsvik hadde rundspilt Nils Solstad ute på kanten, innlegget satte Stein Arne Ingelstad lett i mål.  2-0 kom etter corner. Etter mye fram og tilbake foran TIL-målet scoret samme HamKam-spissen sitt andre mål.

Dommer var Knut I. Johannessen fra Abildsbø.

Oppdatert: 04.04.2004