Tippeligaen 1992: Mjøndalen - Tromsø IL

Referat:   Svein Are Andreassen er endelig frisk. Da blir det også mål på sjuklingen, som i perioder har humpet mer på krykker, enn hele TIL-laget til sammen. Nå ble han matchvinner mot Mjøndalen. Marerittet med skader og benkesliting er over.

TIL gikk på banen med bare tre av de faste siden "sølv-laget" fra to år tilbake i første 11-eren. De satset friskt, og tok tidlig tak i kampen. Ett par småfine sjanser ble det magre resultatet. To minutter etter pause scoret Svein Are. Da var TIL fornøyd, og la seg bakpå. Mjøndalen fikk midtbanen og kom på skuddhold, men farlige sjanser maktet de ikke å skape.

Kaz Sokolowski fosset mot Mjøndalen-målet, passet til Morten Kræmer som duppet ballen videre til Svein Are Andreassen, han skjøt momentant til venstre for keeper, helt ned ved stolperota. Dermed var sluttresultatet fastsatt til 1-0 for TIL.

Av enkeltspillere var Dag Trygve Berntsen svært kreativ framover på banen.   Dommer var Svein G. Hermandsen fra Sunde.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:DagbladetTromsø og Nordlys)

Oppdatert: 30.03.2004