Tippeligaen 1992: Kongsvinger IL - Tromsø IL

Referat:   Vi lyktes med det vi hadde satset på - nemlig å luke bort personlige feil, samt å holde nullen bakover. Jeg er også fornøyd med at vi forsetter trenden med å score mye mål, sier TIL-trener Per Høgmo.

Noen stor kamp på Gjemselund var det ikke. KIL hadde den første store sjansen etter bare fem minutter. Men så tok TIL ledelsen. Dag Trygve Berntsen gjorde forarbeidet på høyresida. Stikkballen tok Sigurd Rushfeldt seg av.           Bang 0-1.

Samme Berntsen fulgte opp med et saltoinnkast tre minutter senere. Da klappet til og med hjemmepublikummet. KIL ovetok mot slutten av første omgang. Mot slutten av kampen presset KIL hardt, men det var TIL som scoret, og det ved Steinar Nilsen, etter innlegg fra Jurek Kowalik.

Noen stor kamp var det som sagt ikke. Men etter ett kvarter overtok Tromsø IL. En fortjent seier for Tromsø IL, TILs offside-felle fungerte meget bra. Og offensivt var TIL meget effektive.

Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.

Oppdatert: 02.04.2004