Cup NM 4.runde omkamp 1992: Tromsø IL - Fyllingen

To cornere og to mål. Dermed er Tromsø IL klart for kvartfinalen for tredje året på rad. Nå venter Lillestrøm på Alfheim om to uker. Det blir kanskje høstens store publikumskamp i Tromsø. TIL viste mye bra - i en underholdende og spennede kamp. Gutan spilte med vilje og tæl.

Det åpnet ikke så bra for TIL. Fyllingen tok ledelsen på straffespark etter 19 minutter. Denne scoringen tente TIL. Elleve minutter etter Fyllingens straffemål var TIL i føringen. Begge scoringene kom etter presise innlegg etter corner fra Trond Johansen.

Arne Vidar Moen headet ballen tilbake i feltet. Bjørn Johansen nådde den så vidt på motsatt og headet til Lars Espejord, som dundret til på volley fra kort hold. Ballen gikk via hodet på en Fyllingen-spiller og i mål, 1-1.  Så var det Lars Espejord som headet ballen tilbake i feltet. Tor Pedersen - på laget igjen for første gang etter fotballferien - kom i fart og headet ballen kontant i mål fra kort hold, 2-1 og jubel.

I tillegg til disse to scoringene hadde Sigurd Rushfeldt et par meget gode forsøk. I det hele tatt avsluttet TIL første omgang meget godt. I første halvdel av andre omgang skjedde det lite. Aslutningen ble imidlertid spennede og dramatisk. Fyllingen ga aldri opp. Men TIL på sin side burde hatt flere mål. Den største sjansen hadde Dag Trygve Berntsen etter 24 minutter. Han gikk alene fra midtbanen, men skuddet gikk rett på keeper.