Cup NM 3.runde 1992: Tromsø IL - Tromsdalen UIL

TIL er klar for 4. runde i NM-cupen. Og det kan de takke Tor Andre Grenersen for. TIL-keeperen reddet Harald Sørensens og Alf Erik Røkenes sine straffespark, i et utrolig drama på Alfheim. Og etter at TIL-stopper Tore Nilsen hadde brent TILs første straffespark. "Krig" mente mange på forhånd. Skjelden har spådommen slått bedre til.

Det ble full pakke. Knallharde tak i alle taklinger. Dommeren strødde rundt seg med gule kort. Drama javist, men aldri et regissert et. Sjansefattig, med et TUIL-lag som ville mest. De ga alt og fortjente et eller annet. Men ikke straffespark-konkuranse. Når det først ble det kunne de takke en glimrende keeper Trond Agnar Hansen. Han var strålende.

Like strålende som Bjørn Ludvigsens utligning bare to minutter før andre ekstraomgang var over.. Bare tre minutter før hadde Lars Espejord headet TIL i ledelsen etter corner fra Trond Johansen. Straffespark-konkuranse var da uunngåelig:

Alf Konrad Wilhelmsen ga TUIL 1-0, Tore Nilsen misset.  Eirik Olsen ga TUIL 2-0, Steinar Nilsen scoret for TIL.   Så bommet Sørensen, Arne Vidar Moen ga 2-2.   Bjørn Ludvigsen ga TUIL ledelsen, Jurik Kowaliks straffe ga 3-3.   Trond Erling Jensen 4-3 til TUIL, Truls Jensen 4-4.   Alf Erik Røkenes brenner, Trond Johansen sender TIL til 4. runde.  Og Alfheim eksploderer.

Dommer var Johnny Ditleivsen fra Gruben.

Oppdatert: 02.04.2004