Tippeligaen 1991: Tromsø IL - Strømsgodset IF

Referat:   I  63 minutter var Stein Berg Johansen TILs svakeste spiller mot Strømsgodset. Så slo han til og reddet dagen. TILs toppscorer stupte frem og  headet ballen herlig i mål på innlegg fra Svein Are Andreassen. Det var Steins niende  seriemål i år - hans første på Alfheim siden 24. juli.

Det var ikke mange sjanser fra TILs side, spillet stoppet alt for ofte opp på 16-meteren, Bjørn Johansen skjøt i stanga etter ett minutt. Senere hadde han og Truls Jenssen skudd og headinger på mål, uten å lykkes. På andre siden hadde Tor Andre Grenersen det kaldt i høstværet, bare på slutten slapp gjestene til  på kontringer.

Fra  å kjempe i bunnen på tabellen er "Gutan" nå med for fullt, og kjemper om medaljer og deltakelse i neste års UEFA-cup - takket være tre 1-0 seirer på rad. Nå virker det også som Tor Andre Grenersen har stengt TIL-buret. Etter en tung perioder med motgang, tabber og brukket nesebein, spiller Grenersen igjen med stor selvtillit og autoritet.

Dommer var Terje Singsaas fra Rosenborg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:DagbladetTromsø og Nordlys)

Oppdatert: 29.03.2004