Tippeligaen 1991: Strømsgodset IF - Tromsø IL

Referat:   En meget viktig seier for gutan , hvor de fikk belønning for stor innsats og effektivitet. Stein Berg Johansen og Runar Berg jubler. Alle gutan jubler. For nå er TIL på vei til nye høyder. De storspilte i 20 minutter og scoret to ganger. De forsvarte seg i 70 minutter og avanserte til femte plass på tabellen.

TIL startet der de sluttet mot Start. De satset offensivt. Fikk hele laget med i angrep, og produserte meget attraktiv fotball. Trond Johansen var centimetre fra å skyte TIL i ledelsen etter ni minutter, men SIF-keeper Frode Olsen fikk en hånd på ballen.

En nesten identisk situasjon havnet Stein i seks minutter senere. Olsen fikk en hånd på ballen, men var sjanseløs på Runar lynraske retur. Stein er nå oppe i syv mål på toppscoringsstatistikken, og målet han gjorde var en skikkelig perle. Angrepet startet med et veggspill mellom Lars og Truls. Truls la inn fra høyre og Stein stupte til med hodet og ballen føk inn ved stolperota.

TIL klatrer mot toppen. Lagets første borteseier i toppserien siden 26. august i fjor. Da ble det 3-2 mot Vålerenga på Bislett. Ikke rart jubelen sto i taket i TIL-garderoben på Marienlyst. For denne seieren kostet virkelig krefter. Den blytunge gresmatta gjorde spilleforholdene ekstra vanskelig og krevende for spillerne.