Tippeligaen 1991: Sogndal - Tromsø IL

Referat:   Etter strålende spill og fire seirer på rad i juni, snakket mange om at TIL kunne ta gull i årets eliteserie. Men nå kan gutan se langt etter gullmedaljene. Etter nederlaget på Fosshaugane er avstanden opp til Viking hele ti poeng. Seiersmålet til Sogndal må nok Grenersen ta på sin kappe. Ellers må Tor Pedersen få honnør for sitt glimrende spill.

Det var ikke ufortjent at Sogndal ledet 2-1 til pause, de rett og slett kjempet TIL i senk. På overtid i første omgang reduserte Lars Espejord. Andre omgang startet med overtak til TIL. Men mål ble det ikke før Bosse sendte innbytter Svein Are Andreassen inn. Harstad-gutten som stort sett har vært skadet i hele år, var innpå i tre minutter da han utlignet til 2-2.

Men seks minutter før slutt kom Jostein Flo innpå banen. Han gikk i været på 16-meteren på et langt innlegg. Tor Andre valgte å ta den lange turen ut i feltet. Han kom forseint inn i duellen med Jostein Flo. TIL-keeperen traff hodet til Flo i steden for ballen, den gikk inn i det tomme buret.

Og det var slett ikke ufortjent at Sogndal til slutt tok alle tre poengene. Men det var sterkt av TIL å komme tilbake til 2-2 etter å ha ligget under 0-2.