Tippeligaen 1991: Molde - Tromsø IL

Referat:   Bosse Petersson er fornøyd. Nå stortrives svensken som TIL-trener. Med fire seirer på rad, og tredje plass i eliteserien har han ingen grunn å klage. -Det har gått meget bra den siste måneden. Nå er marginene på vår side. Spillerne har dessuten fått tid til å jobbe videre tross motgangen i starten. Nå er vi der vi skal være - sa Bosse etter kampen.

Solen og de 27 gradene holdt på å ta knekken på gutan, de sleit tungt i sommervarmen, men lot seg ikke knekke. Etter en målløs første omgang, kom kalddusjen etter et minutt av andre omgang. Petter Belsvik tok ledelsen for Molde.

Men tre minutter seinere kom utligningen. Morten Kræmer sendt Stein Berg Johansen alene med keeper, og Stein takket Molde-forsvaret som lot ballen gå over dem, og scoret sikkert. Så kom kampens klimaks, Morten spilte vegg - fikk ballen tilbake - og snudde på fem-øringen. Så lobbet han via tverrligger og i mål fra 25 meter. Dette var Mortens første mål i eliteserien.

At vi fikk 1-1 målet så kvikt etter Moldes ledermål var utrolig viktig. Det kan vise seg å være sesongens viktigste mål. TIL-treneren Bosse-Petersson var naturligvis kjempefornøyd med lagets fjerde strake seier. Svensken har fått fart på gutan etter en treg start på sesongen.