Tilskuere:
3 428
Alfheim Stadion

Mål

Referat:   Tromsø IL er Norges beste lag akkurat nå, sa Sogndal`s  trener Ola Ljungberg. Og mente det. - Vi spiller en god kamp, sa Tromsø IL`s trener Tommy Svensson. Nøktern som vanlig. Dette laget tar seriesølv, sier vi, og forutsetter at TIL slipper seg løs i de to siste bortekampene. For TIL har startet høstspurten. I løpet av 12 minutter punkterte de kampen mot Sogndal, og sikret seg tre verdifulle poeng. Og siden Rosenborg tapte 3-4 for Viking, er det bare to poeng til sølvplass.

Det var stort sett et lag på banen, og det var Tromsø IL, som kunne gjøre som de ville. Tore Rismo hadde æren av å score det første målet. Et sleipt og frekt helspark fra Mike, åpnet Sogndals-forsvaret, og Tore hadde fri vei mot målet. Skuddet krøp inn nede ved stolperota.

Mike McCabe gjorde 2-0, han må ha følt seg ensom der han sto alene i Sogndals forsvaret, så da Bjørn`s innlegg kom, hadde Mike all den tid han trengte. To minutter senere scoret  Erik Pedersen TIL`s  tredje mål,  fra 20 meter fyrte han av et skudd som gikk strake veien til mål.

Bjarte Flem hadde ikke så mye å gjøre mot Sogndal - men det han gjorde var utmerket. Han hadde tre praktfulle redninger, og alle var sjanser som med letthet kunne ha blitt mål. Bjarte hadde marginene på sin side i denne kampen, og var Tromsø ILs beste spiller.   Dommer var Arild Torp fra Stabæk

Oppdatert: 24.03.2004